Trivić: Posebnu pažnju posvetiti poljoprivredi

Srna
Foto: Instagram

GRADIŠKA- Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić rekla je u Donjim Karajzovcima kod Gradiške da će ukoliko pobijedi na predstojećim izborima posebnu pažnju posvetiti poljoprivredi.

"Mene je ovo selo othranilo, kao što nas je selo sve othranilo, posebno u ratnim godinama i posebnu pažnju ćemo posvetiti poljoprivredi. Kao Republika Srpska u toj oblasti imamo komparativne prednosti", rekla je sinoć Trivićeva.

Ona je istakla da će posebno voditi pažnju o boračkoj populaciji i obećala povećanje boračkih primanja u iznosu od 20 odsto, saopšteno je iz PDP-a.

Nosilac liste za Izbornu jedinicu jedan za parlament BiH Branislav Borenović rekao je da će u narednih dvadeset i nešto dana proći kroz cijelu Republiku Srpsku i potvrditi narodu da je cilj obnovljena, jaka i bogata Republika Srpska u kojoj se opstaje, ostaje i živi od svog rada.

Nosilac liste PDP-a za Izbornu jedinicu dva za Narodnu skupštinu Republike Srpske Radislav Dončić rekao je da se mora vratiti dostojanstvo borcima, ratnim-vojnim invalidima, radnicima, socijalno ugroženim kategorijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana