Trivić: Cilj Ujedinjene Srpske veći kapacitet u banjalučkom parlamentu

Srna
Trivić: Cilj Ujedinjene Srpske veći kapacitet u banjalučkom parlamentu

BANjALUKA - Šef Glavnog izbornog štaba Ujedinjene Srpske Natalija Trivić izjavila je su u protekle četiri godine imali uspješnu saradnju sa SNSD-om u Banjaluci i da će na predstojećim lokalnim izborima podržati kandidata za gradonačelnika koalicije "Okupljeni za Banjaluku" Igora Radojičića.

Trivićeva je istakla da SNSD i Ujedinjena Srpska imaju kompatibilne programske stavove, da Banjaluka treba da nastavi da se razvija, te da se naprave uslovi za ugodan život njenih građana, ostanak mladih, kao i za razvoj privrednog ambijenta.

Ona je navela da je cilj Ujedinjene Srpske da poveća kapacitet u Skupštini grada i da ima najmanje četiri odbornika u gradskom parlamentu.

- Razlog za ta očekivanja su podaci koji pokazuju da ćemo, prema sadašnjem trendu rasta naše podrške na nivou grada, biti druga koaliciona partija na gradskom nivou - rekla je Trivićeva novinarima nakon sastanka sa Radojičićem.

Šef izbornog štaba Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka Marinko Dragišić rekao je da je ova stranka dala nedvosmislenu podršku Radojičiću, koji je u prethodne četiri godine kao gradonačelnik uradio najviše za grad Banjaluka.

Radojičić je zahvalio Ujedinjenoj Srpskoj za podršku, te istakao da su u prethodne četiri godine ostvareni rezultati produkt dobre saradnje dvije stranke.

- Ujedinjena Srpska ima kapacitet i očekujem da u gradu Banjaluci popravi svoj rezultat, te da ima veću zastupljenost među odbornicima, a samim tim i u gradskoj vlasti - rekao je Radojičić.

On je izrazio zadovoljstvo što je omogućeno da se Ujedinjena Srpska vrati u fer izbornu borbu, jer je jedan od važnih i ključnih političkih subjekata u Republici Srpskoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana