Tomaš uvjeren u apsolutnu pobjedu SNSD-a u Prnjavoru

Srna
Tomaš uvjeren u apsolutnu pobjedu SNSD-a u Prnjavoru

PRNjAVOR- Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Prnjavor Darko Tomaš izrazio je uvjerenje u apsolutnu pobjedu ove stranke na predstojećim lokalnim izborima, te naglasio da će SNSD voditi predizbornu kampanju radeći i da su njihovi rezultati vidljivi.

Tomaš, koji je i predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Prnjavor, rekao je nakon simboličnog lijepljenja prvog plakata na gradskom trgu da će predizbornu kampanju, koja je počela danas, iskoristiti za promociju rezultata koji su postignuti tokom protekle četiri godine SNSD-ovog vođenja ove lokalne zajednice.

- Svi dobronamjerni mogu potvrditi da u Prnjavoru svakim danom ostaju nova djela. Očekujemo podršku građana i u narednom periodu s ciljem da i nakon 15. novembra nastavimo da gradimo našu opštinu - naveo je Tomaš.

On je pozvao sve političke subjekte da se bore idejama.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu opštine Željko Simić smatra da će ova stranka pobijediti na predstojećim izborima i osvojiti maksimalan broj mandata u lokalnoj skupštini.

Početku predizborne kampanje u Prnjavoru, osim odborničkih kandidata, prisustvovao je i ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Zlatan Klokić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana