Todorović u Derventi: Socijalisti značajno učestvuju u razvoju ovog grada

GS
Todorović u Derventi: Socijalisti značajno učestvuju u razvoju ovog grada

DERVENTA - Nosilac liste kandidata Socijalističke partije (SP) za odbornike u Skupštini opštine Derventa Slaven Gojković uvjeren je da će stanovnici ove lokalne zajednice podržati na predstojećim izborima ovu stranku i njen program "Udarnički za Derventu".

– Naš izborni program se naziva "Udarnički za Derventu 2020- 2024" i biće osnova djelovanja svih izabranih predstavnika, kao i funkcionera SP, ali i budućeg načelnika opštine. Kompletan program već je u rukama naših građana i vjerujem da će biti prepoznat i podržan. Naš izborni cilj je osvajanje najmanje četiri odbornička mandata – rekao je Gojković novinarima.

Gojković kaže da su na listi stranke 34 kandidata, koji su spoj mladosti i iskustva sa jasnom vizijom i tradicionalnim programskih ciljevima kako poboljšati život i rad građana Dervente.

On je dodao da je podršku SP godinama imao načelnik opštine Derventa Milorad Simić, koji je i sada zajednički kandidat za načelnika opštine.

Potpredsjednik SP Srđan Todorović istakao je da je SP u Derventi prepoznatljiv politički faktor koji je znatno učestvovao u razvoju ove lokalne zajednice, posebno kroz resore kojima su upravljali kadrovi socijalista.

– Rukovodstvo SP daje punu podršku rukovodstvu SP-a u Derventi, nosiocu liste kandidata za odbornike Slavenu Gojkoviću i svim kandidatima na listi – rekao je Todorović.

On je večeras, u prostorijama partije u Derventi, gđe je prisustvovao predizbornoj promociji SP, naglasio da su socijalisti znatno doprinijeli da ova lokalna zajednica bude sa prepoznatljivom industrijom, proizvodnim pogonima i radnim mjestima.

– Učestvovali smo zajedno sa koaliocionim partnerima u aktivnostima da se Derventa razvije u grad kakav jeste – rekao je Todorović.

On je istakao da energija koju nosi SP i socijalni senzibilitet koji imaju prema građanima, mogu da daju još više u narednim godinama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana