Tasovac: Vrijeme je za promjenu vlasti i razvoj opštine Ugljevik

Srna
Tasovac: Vrijeme je za promjenu vlasti i razvoj opštine Ugljevik

UGLjEVIK- Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Ugljevik Milutin Tasovac poručio je na početku izborne kampanje da je vrijeme za promjenu vlasti i za razvoj ove lokalne zajednice, koji će obezbijediti bolji život građana.

- Mi nudimo projekte za razvoj i uradićemo za naredne četiri godine mandata više nego što je sadašnja vlast za dvije prethodne decenije, uz budžet lokalne zajednice koji je najveći u Republici Srpskoj po glavi stanovnika - rekao je on.

Tasovac u izbornoj trci ima podršku još sedam koalicionih partnera i ovu snagu smatra dovoljnom da nakon 20 godina Ugljevik dobije novu vlast, koja će, obećava, obezbijediti bolji život građana.

On je naveo da su koalicioni prijatelji lokalpatriote i da će se zajedno izboriti za pobjedu, promjenu u podmajevičkom kraju i budući razvoj Ugljevika.

- Široka koalicija koju predvodi SNSD u Ugljeviku ima prednost, a to je konekcija i saradnja sa Vladom Republike Srpske i republičkim organima, što sadašnja lokalna vlast nije imala prethodnih 20 godina - istakao je on i dodao da će to sigurno donijeti boljitak građanima.

Nakon simboličnog lijepljenja prvog plakata uoči izbora 15. novembra, Tasovac je izrazio nadu da će predstojeća velika politička borba biti fer i istakao da je uvjeren u apsolutnu pobjedu.

Na lokalnim izborima u Ugljevik učestvuju tri kandidata za načelnika opštine i 34 politička subjekta, a pravo glasa imaju 14.102 birača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana