Svjetlana Radusin: U specifičnoj predizbornoj kampanji očuvati zdravlje ljudi

Srna
Svjetlana Radusin: U specifičnoj predizbornoj kampanji očuvati zdravlje ljudi

BANjALUKA - Kandidat Demosa za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Svjetlana Radusin rekla je danas da je ovogodišnja predizborna kampanja uopšteno specifična, zbog uslova u kojima se odvija, ali specifična i za tu partiju, koja prvi put izlazi na izbore.

Radusinova i odbornički kandidati Demosa razgovarali su sa stanovnicima Banjaluke, kojima su prenijeli da listu ove stranke čine uglavnom mladi koji će pokazati svoju kreativnost u tome kako da se dopre do građana, kojima treba prenijeti svoje ideje, poruke, ciljeve, prvenstveno čuvajući zdravlje.

"Mi ne možemo da promovišemo neke vrijednosti poput unapređenja zdravstvenog sistema i zdravstvene zaštite, ako to ne pokažemo svojim primjerom. Moramo svi da se potrudimo da poštujemo i vrijeme drugih, ali i da očuvamo zdravlje ljudi oko nas", rekla je Radusinova novinarima.

Prema njenim riječima političke stranke su kroz ovu kampanju, uz obavezu njegovanja kulture dijaloga, dobile još jedan zadatak, a to je da se očuva zdravlje, pa će Demos svoje ciljeve, zadatke i aktivnosti promovisati, između ostalog, i putem interneta i društvenih mreža.

Kandidat Demosa za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Milan Macanović poručio je mladima da je Demos stranka "po mjeri mladih ljudi".

"Moj cilj je da revolt mladih, koji je u ovom trenutku izražen, pretvorim u nešto pozitivno što će doprinijeti razvoju našeg grada. Baziraću se na to da što više mladih sklonimo sa ulice, naprimjer, putem izgradnje sportskih terena", naveo je Macanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana