Stevanović: Socijalisti za razvoj i napredak sela

SRNA
Stevanović: Socijalisti za razvoj i napredak sela

STANARI - Kandidat Socijalističke partije /SP/ za načelnika opštine Stanari Denis Stevanović rekao je da će u narednom periodu svoju politiku po selima bazirati na infrastrukturnom razvoju da bi bili stvoreni optimalni uslovi za razvoj i napredak sela.

Stevanović je rekao da su u planu izmjene postojećih i donošenje novih pravilnika koji bi podsticali ljude da ostanu da žive na selu, subvencijama za mlade bračne parove, olakšicama prilikom regulisanja građevinskih dozvola i pronalaskom načina za više podsticaja u poljoprivredi.

Na predizbornom skupu u Cerovici Stevanodić je rekao da se ovdje planira asfaltiranje ključnih putnih pravaca koji ovo selo spajaju sa ostatkom opštine, a da se rasvjeta radi postavljanjem većeg broja solarnih reflektora što će omogućiti smanjenje troškova električne energije.

Nosilac odborničke liste SP za Skupštinu Stanara Boris Šljivić, rekao je da je ova partija u Stanarima uvijek ravnomjerno zastupala sva sela i vodila računa o decentralizaciji javnih resursa i funkcija.

U SP-u su ubijeđeni da će njihov kandidat biti izabran za načelnika Stanara, navedeno je u saopštenju partije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana