Stevandić: Zadovoljni smo tokom izborne kampanje

Srna
Stevandić: Zadovoljni smo tokom izborne kampanje

DERVENTA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je na predizbornom skupu u Derventi da je zadovoljan tokom kampanje na terenu, odzivom građana i početnim rezultatima, koji govore da će prevazići očekivanja koja su postavili.

“Naša strategija je strategija opstanka malih gradova koji su čuvari Republike Srpske jer ne mogu svi da budu u velikim gradovima”, rekao je Stevandić novinarima u Derventi.

On je naveo da u stranci imaju 21 osobu koja je rođena u Srbiji, te da je njih 17 završilo škole i fakultete u Srbiji, a potom su došli u Republiku Srpsku, gdje su stekli porodicu.

“I takvih je 17 na listi Ujedinjene Srpske, tako da smo se mi već ujedinili sa maticom Srbijom što se toga tiče, i pokazujemo na koji su način ljudi iz Srbije i Republike Srpske tretirani - jednako”, kaže Stevandić.

On je rekao da je Derventa opština koja je u jedno vrijeme imala velik zamah razvoja, ali da se to u posljednje dvije godine poremetilo i ocijenio da su ovoj lokalnoj zajednici potrebni mlađi i brži ljudi, kao što je njihov kandidat Miodrag Tešendić.

Nosilac liste u Izbornoj jedinici četiri Miodrag Tešendić rekao je da će napraviti najbolji izborni rezultat, te dodao da očekuju jednog narodnog poslanika iz Izborne jedinice četiri.

Nosilac liste kandidata u Izbornoj jedinici dva za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Milan Novitović rekao je da u svojim redovima imaju časne, odgovorne i poštene ljude.

“Imamo znanje, kvalitet i viziju. Naši predstavnici u Parlamentarnoj skupštini BiH znaće da u Sarajevu zaštite interese srpskog naroda i Republike Srpske”, naglasio je Novitović.

Tribini, na kojoj su predstavljeni kandidati Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva, prisustvovali su predstavnici koalicionih partnera gradskih odbora SNSD-a, SP-a i NDP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana