Stevandić: Za Banjaluku bez blokada

Srna
Stevandić: Za Banjaluku bez blokada

BANjALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je večeras u Banjaluci da ova stranka ulazi spremna u izbornu kampanju sa odborničkom listom koja je, kako kaže, najkvalitetnija i sa sloganom "Banjaluka bez blokada".

"Ovdje su i privrednici, IT stručnjaci, inženjeri, doktori i profesori, predstavnici udruženja višečlanih porodica, boračkih porodica. Dominira mladost i iskustvo, a imamo i staru gardu koja stoji iza nas", rekao je Stevandić, koji je nosilac liste Ujedinjene Srpske na izborima za Banjaluku.

On je rekao na Trgu Krajine u Banjaluci, gdje je obilježen zvaničan početak izborne kampanje, da su na listi Ujedinjene Srpske ljudi koji su apsolutno nepotkupljivi, koje niko ne može da ucjenjuje i koji mogu da vode grad bez blokada.

"Kao što znate, blokade u Banjaluci su na svakom ćošku i u Skupštini grada i u vodosnabdijevanju, kružnim tokovima i mostovima i ako hoćete Banjaluku bez blokada tu je Ujedinjena Srpska", rekao je Stevandić.

On je dodao da će iduće četiri godine "biti najbolje četiri godine u životu Banjaluke zato što će upravljanje Skupštinom preuzeti Ujedinjena Srpska".

"Ja sam pokazao kako se vodi republička Skupština, a sada će neko od naših članova pokazati kako se vodi gradska Skupština, a ne samo tri sjednice godišnje i mnogo svađa", rekao je Stevandić.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske i kandidat za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Neven Stanić rekao je da je ova stranka spremna za ovu izbornu kampanju i da očekuju nabolji rezultat do sada.

Stanić je izjavio novinarima da Ujedinjena Srpska ima ideologiju i odličnu organizaciju i organizacijsku strukturu, ljude i stručan kadar.

"Siguran sam da će kandidati na listi, nas 35, dati veliki doprinos, da će nas dosta građana Banjaluke podržati i da ćemo napraviti najbolji rezultat, a cilj jeste da naše programe i projekte realizujemo u Skupštini grada u naredne četiri godine", rekao je Stanić i dodao da Ujedinjena Srpska "cilja na četiri plus odbornika".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana