Stevandić: Stranka na pobjedničkom putu

Srna
Stevandić: Stranka na pobjedničkom putu

ŠIPOVO - Predsjednik Ujedinjene Srpske i nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Nenad Stevandić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da stranka ima veliku podršku gđe god da su do sad pravili tribine i skupove, što, kako je ocijenio, jasno govori da se nalaze na pobjedničkom putu.

Stevandić je na tribini u Šipovu rekao da Ujedinjena Srpska ima svakodnevne aktivnosti u svim gradovima i opštinama Republike Srpske i da je narod prepoznao kakvu politiku vodi, saopšteno je iz ove partije.

“Strateški pravci Ujedinjene Srpske su isključivo vezani za hranu, energiju i sigurnost svih građana Republike Srpske, te se zalažemo za političku jaku Srpsku kako bi ostali nezavisni u okviru Dejtonskog sporazuma, i smatram da smo najbolja garancija opstanka Republike Srpske”, zaključio je Stevandić.

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Milan Petković istakao je da u Sarajevo moraju ići ljudi koji imaju svoj stav, znanje i karakter, jer se samo tako može boriti za interes Republike Srpske.

Petković je rekao da je Ujedinjena Srpska patriotska stranka koja gaji tradicionalne vrijednosti i koja neće ulaziti u savezništvo ili u kalkulacije sa strankama iz FBiH da bi išli na štetu Srpske.

Tribini su prisustvovali i zamjenik predsjednika Ujedinjene Srpske Siniša Vidović, potpredsjednik stranke Natalija Trivić i mnogobrojni kandidati, članovi i prijatelji stranke, napomenuli su iz Ujedinjene Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana