Stevandić ponosan na završene projekte u Gradišci

Srna
Stevandić ponosan na završene projekte u Gradišci

GRADIŠKA- Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas na završnom predizbornom skupu u Gradišci da je ponosan na organizaciju gradskog odbora te stranke, kao i na završene projekte u ovom gradu.

- Ponosan sam na Gradišku i završene projekte u ovom gradu, počevši od sportske dvorane, izgradnje mosta na Savi i druge projekte koji su u toku, a čijim će završetkom Gradiška postati najrazvijeniji pogranični grad u BiH - istakao je Stevandić.

On je naveo da je to rezultat dobre saradnje aktuelnog gradonačelnika Zorana Adžića i koalicionih partnera.

Nosilac kandidatske liste Ujedinjene Srpske za Skupštinu grada Slavko Dunjić rekao je da su očekivanja ove stranke u Gradišci u skladu sa njihovim radom u prethodne četiri godine, te da očekuje da će imati pet odbornika.

- Naši kandidati na listi će biti ujedinjeni u idejama da bi što bolje uticali na razvoj našeg grada - istakao je Dunjić i dodao da Gradski odbor Ujedinjene Srpske u Gradišci podržava aktuelnog gradonačelnika Zorana Adžića u izbornoj trci za novi mandat.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Gradiške Zoran Adžić zahvalio je rukovodstvu Ujedinjene Srpske u Gradišci za dobru saradnju u prethodne četiri godine i istakao da je stabilnost u gradskoj skupštini rezultirala realizacijom mnogih projekata.

- Mislim da su to građani prepoznali, da sa ponosom možemo 15. novembra da zatražimo od njih novi mandat - dodao je Adžić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana