Stevandić: Nadamo se najboljem mogućem rezultatu

Srna
Stevandić: Nadamo se najboljem mogućem rezultatu

MRKONjIĆ GRAD - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas u Mrkonjić Gradu da se Ujedinjena Srpska u toj opštini nada najboljem mogućem rezultatu, učešću u skupštinskoj većini i vlasti.

 “Pokazalo se gdje Ujedinjena Srpska uđe u vlast da ima najoobrazovanije i najmlađe ljude i da rezultati uvijek budu bolji”, rekao je Stevandić novinarima.

On je posjetio opštinski odbor ove stranke u Mrkonjić Gradu, gdje je razgovarao sa kandidatima za odbornike.

“Ovo je jedan od najmlađih opštinskih odbora, a imam veliko zadovoljstvo da konstatujem da je ovdje politika stranke prihvaćena i da građani razumiju šta mi to radimo”, istakao je Stevandić.

Nosilac liste za odbornike Ujedinjene Srpske u Mrkonjić Gradu Slobodan Ćoćkalo kaže da imaju deset kandidata i da vjeruje da će ostvariti pozitivan rezultat.

“Nadam se da ćemo svojim idejama, znanjem i kvalitetom poboljšati rad lokalne skupštine jer smo mi prepoznatljivi, jasni, precizni, koncizni i sigurno da želimo mnogo boljeg i ljepšeg za udobniji život”, rekao je Ćoćkalo, koji je i predsjednik opštinskog odbora.

Ujedinjena Srpska će u Mrkonjić Gradu podržati kandidata SNSD-a za načelnika opštine doktora Dragana Vođevića, koji je ujedno i jedini kandidat za načelnika.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana