Stevandić: Nada u najbolji izborni rezultat

Srna
Foto: Srna

ČELINAC- Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je večeras da se nada da će ova stranka na predstojećim izborima ostvariti najbolji izborni rezultat od svog postojanja.

"O tome govore i ankete, internet portali i mreže. Sve ono što radi Ujedinjena Srpska je najbolje u ovoj izbornoj kampanji", rekao je Stevandić na stranačkoj tribini u Čelincu.

On je istakao da su mladi najbitniji za Ujedinjenu Srpsku i da se ova stranka bori protiv odlaska mladih i na način da ih imenuje na najodgovornije funkcije.

Nosilac liste poslaničkih kandidata Ujedinjene Srpske za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan Milan Petković rekao je da će ova stranka predložiti i Narodnoj skupštini Republike Srpske i Parlamentarnoj skupštini BiH uvođenje portala za kontrolu trošenja budžetskih sredstava.

"Time će se moći u svakom trenutku vršiti kontrola na koji način se troše budžetska sredstva. Takav projekat UNDP provodi u Srbiji i mislimo da bi bio značajan i ovdje jer bi se time uvelo mnogo više transparentosti u trošenju", naveo je Petković.

On je dodao da treba podržati ideju "Otvoreni Balkan" i da će se poslanici ove stranke zalagati za što veću regionalnu saradnju, ali i širom Evrope.

Poslanički kandidat Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Nikolina Vujičić rekla je da joj je cilj unapređenje kulture i sporta, kao i zalaganje za pružanje raznih mogućnosti mladim ljudima kako bi postigli uspjehe u svojim oblastima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana