Stevandić: Banjaluka da bude iznad političkih podjela

Srna
Stevandić: Banjaluka da bude iznad političkih podjela

BANjALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić pozvao je rukovodstvo grada Banjaluka i Republike Srpske da se dogovore i prevaziđu međusobne podjele kako Banjaluka ne bi nespremna dočekala predstojeću sezonu grijanja.

-Banjaluka i njeni građani moraju da budu iznad politike i političkih podjela -poručio je Stevandić na predizbornoj tribini ove stranke u naselju Debeljaci.

Nosilac liste Ujedinjene Srpske za Parlamentarnu skupštinu BiH Milan Petković rekao je da u parlamentu BiH mora postojati "srpska reprezentacija", koja će u Sarajevu zastupati i braniti interese Republike Srpske bez obzira na političke partije i podjele.

-Ne trebaju nam ljudi koji će praviti pakt sa ne-srpskim partijama, već samo oni koji će isključivo zastupati interes Republike Srpske - istakao je Petković, koji je i potpredsjednik Ujedinjene Srpske.

Tribini Ujedinjene Srpske u Debeljacima prisustvovali su i zamjenik predsjednika Siniša Vidović, potpredsjednk Marinko Dragišić, te kandidati, članovi i simpatizeri Ujedinjene Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana