Stanić: Poboljšati postojeće stanje

Srna
Stanić: Poboljšati postojeće stanje

NOVI GRAD - Kandidat za načelnika opštine Novi Grad Slobodan Stanić /SDS-PDP/ rekao je da ova lokalna zajednica zaslužuje bolje i da planira pokrenuti sve unutrašnje rezerve radi poboljšanja postojećeg stanja.

"To je 500.000 do 700.000 KM za privredu, dodatnih 200.000 KM za poljoprivredu, 5.000 KM za svako novo radno mjesto", rekao je Stanić novinarima.

On je naveo da je planirana i podrška djeci, penzionerima, borcima i drugim kategorijama stanovništva.

Nosilac odborničke liste SDS-a Mladen Šumar rekao je da je Novi Grad spreman za promjene, novog načelnika i novu skupštinsku većinu, koja će, kako je naveo, preuzeti odgovornost za razvoj ove lokalne zajednice.

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je danas da ova stranka ima odličnog kandidata za načelnika, kao i odborničku listu, koja će, kako je naveo, nakon toliko godina donijeti pobjedu.

"Stanić je dao poseban doprinos u zdravstvu, a posebno je aktivan u borbi protiv odlagališta radioaktivnog otpada. On će biti predvodnik u borbi protiv problema, ne samo Novog Grada, već cijele regije", naveo je Šarović, koji je danas u Novom Gradu razgovarao sa kandidatima SDS-a u glavnoj ulici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana