Srpskom narodu treba jedinstvo

K. Ć.
Srpskom narodu treba jedinstvo

BRATUNAC - Kandidat koalicije "Zajedno za Srpsku" za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić izjavio je da mladi ljudi u Srpskoj demokratskoj stranci imaju političku snagu da naprave "slobodnu, demokratsku, ekonomski održivu i socijalno odgovornu zemlju".

- Samo slobodna i obrazovana Republika Srpska može Harisu Silajdžiću, Željku Komšiću i svim stranim ambasadorima da kaže ili Dejton ili samostalna država Republika Srpska - poručio je Tadić na predizbornoj tribini u Bratuncu, koja je održana u subotu uveče.

Predsjednik SDS-a Mladen Bosić istakao je da je srpskom narodu "više nego ikad" potrebno jedinstvo.

- Ako ne budemo jedinstveni i ako se ne vrati moral među Srbe teško da će opstati Republika Srpska i tekovine, koje je SDS stvorio prije 20 godina - rekao je Bosić.

Kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu RS iz izborne jedinice pet Nedeljko Mlađenović pozvao je Bratunčane da izađu na izbore u što većem broju i obećao da će, ako bude izabran, zastupati interese "Bratunca, Srebrenice, regije Birač, opština koje pripadaju ovoj izbornoj jedinici i Republike Srpske".

Na tribini su se predstavili kandidati SDS-a za Narodnu skupštinu RS iz izborne jedinice pet, te kandidati ove stranke za Parlamentarnu skupštinu BiH iz izborne jedinice tri.

Podršku kandidatima SDS-a i koaliciji "Zajedno za Srpsku" dao je bivši predsjednik RS Mirko Šarović, a na tribini je govorio i predsjednik Srpske radikalne stranke RS Milanko Mihajlica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana