Srpska bila i ostaje cilj SNSD-a

Glas Srpske
Srpska bila i ostaje cilj SNSD-a

BANjALUKA - Srpska je bila i ostala cilj SNSD-a, a bez nje mi bismo bili iseljenički narod, rekao je na jučerašnjoj predizbornoj tribini održanoj u mjesnoj zajednici Kola kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik.

Dodik je naglasio da je politika SNSD-a usmjerena na očuvanje RS i Dejtonski sporazum, njenu ekonomsku stabilnost i bolji život građana.

- Sve što smo obećali u protekle četiri godine mi smo uradili za RS i njene građane i nismo pokleknuli ucjenama iz Sarajeva. Mi odgovaramo narodu i RS i uvijek ću u Sarajevu tražiti veto kada pokušaju da urade nešto protiv RS jer je ona naša jedina zemlja koju ćemo čuvati i braniti. Ili će RS biti ravnopravna u BiH ili nema BiH - poručio je kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz RS Nebojša Radmanović.

Nosilac liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz izborne jedinice dva Nikola Špirić rekao je da se u protekle četiri godine, zahvaljujući glasačima, kao predsjedavajući Savjeta ministara BiH borio za RS, a ne protiv BiH.

Na predizbornoj tribini u mjesnoj zajednici Kola predstavljeni su kandidati SNSD-a za poslanike u Narodnoj skupštini RS i Parlamentarnoj skupštini BiH.

Tokom proteklog vikenda kandidati SNSD-a za sve nivoe vlasti na predstojećim izborima i politika ove partije predstavljeni su i u Ribniku, Šipovu i Mrkonjić Gradu. V. Š.

Srebrenica je Republika Srpska

SREBRENICA, BRATUNAC - Predizborna tribina SNSD-a, na kojoj su se predstavili kandidati ove partije za sve nivoe vlasti na predstojećim izborima, održana je u petak u Srebrenici i Bratuncu. 

- Vlada RS uložila je u posljednjih pet godina 65 miliona maraka za obnovu i razvoj Srebrenice, što je najviše od svih opština u Srpskoj. Radio sam na različitim pitanjima kako bismo od globalne "srebrenizacije" RS, koju su uporno činili politički krugovi iz Sarajeva i dio međunarodne zajednice, pokazali da je ovo Republika Srpska, koja želi da razvija Srebrenicu - istakao je Dodik. K. Ć.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana