Špirić: SNSD će u Pelagićevu slaviti pobjedu

Srna
Špirić: SNSD će u Pelagićevu slaviti pobjedu

PELAGIĆEVO - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić ubijeđen je da će SNSD već 16. novembra slaviti pobjedu u Pelagićevu i da će novi načelnik biti kandidat stranke Slavko Tešić, a SNSD imati većinu u lokalnom parlamentu.

Špirić je, nakon današnje posjete Opštinskom odboru SNSD-a, rekao Srni da je okupljanje za Pelagićevo, svaku lokalnu zajednicu i Republiku Srpsku, pod vođstvom Željke Cvijanović i Milorada Dodika, i uz pomoć Vlade Srbije i predsjednika Aleksandra Vučića, jedina opcija koja je garant bolje budućnosti svih koji žive u Pelagićevu.

On je podsjetio da je Vlada Srbije do sada uložila 650.000 KM u Pelagićevo, te da je od tog novca rekonstruisan trg i izgrađeni ambulanta i Dom kulture.

“Ono čemu dalje treba posvetiti pažnju jeste pronatalitetna politika i nova radna mjesta. Imamo kandidata, Slavka Tešića, koji će sa svojim saradnicima, uz pomoć koalicionih partnera biti posvećen tome da ovo bude još uspješnija lokalna zajednica u naredne četii godine”, rekao je Špirić.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Pelagićevo Slavko Tešić rekao je da mu posjeta potpredsjednika stranke znači mnogo, te da je to još jedan dokaz da stranka stoji iza svojih kandidata.

Tešić je napomenuo da je u infrastrukturne projekte u Pelagićevu tokom prtotekle tri godine uloženo više od dva miliona KM, zahvaljujući nosiocima vlasti u toj opštini iz SNSD-a.

“Za sljedeću godinu možemo odmah da najavimo izgradnju obdaništa, koje je prijeko potrebno zbog svih mladih koji žele da ostanu i formiraju svoje porodice u Pelagićevu”, naveo je Tešić. /kraj/mak/am/foto

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana