Socijalisti imaju stabilno biračko tijelo u opštini Brod

Srna
Socijalisti imaju stabilno biračko tijelo u opštini Brod

BROD - Nosilac liste odborničkih kandidata SP-a u Brodu Miloš Stanišić istakao je ova partija u toj opštini ima duboke korijene u narodu i da je njihovo biračko tijelo stabilno.

“Na ovim izborima pokazaćemo da SP ne treba da brine za budućnost jer smo podmlađeni, ljudi prepoznaju istinske vrijednosti. Po mnogim komentarima imamo najbolju i najkvalitetniju listu, što istovremeno raduje i obavezuje”, rekao je na predizbornom skupu Stanišić, koji je i predsjednik Opštinske organizacije SP-a u Brodu.

On kaže da je na kandidatskoj listi stranke 30 ljudi, i da je zajednički kandidat za načelnika opštine Brod Ilija Jovičić.

“SP će nastaviti svoj rad, nikada ne treba da se zadovoljimo onim šta smo uradili, trebamo da idemo korak dalje. Tražićemo više sredstava za zdravstvo, mlade generacije zaslužuju više pažnje, potrebno je nastaviti saradnju javnog i privatnog sektora, subvencionisati prekvalifikaciju radnika”, poručio je Stanišić.

Prema njegovim riječima, u dogovoru sa zajedničkim kandidatom za načelnika Jovičićem nakon izbora ide se u pomoć Udruženju penzionera u kupovini vlastitog prostora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana