Šobot: Banjaluka je duša Srpske, slogan SPS-a ovu partiju i mene

GS
Šobot: Banjaluka je duša Srpske, slogan SPS-a ovu partiju i mene

BANjALUKA - Doktor Nikola Šobot, poznati kardiolog i kandidat za gradonačelnika Banjaluke, u nedavnom gostovanju u podkastu "Za Srpsku treba imat dušu" podijelio je svoje mišljenje o kampanji i vrijednostima koje dijeli sa SPS-om.

U razgovoru je posebno istakao važnost slogana partije, povezujući ga sa svojim profesionalnim i ličnim uvjerenjima, poručeno je iz SPS-a.

"Ja sam kardiolog i vjerujem da, pored srca, tu negdje stanuje i duša. Tako da i za Srpsku treba imati dušu, a Banjaluka je duša Republike Srpske. Sviđa mi se slogan 'Za Srpsku treba imat dušu'. Mislim da je to nešto što je povezalo SPS i mene, ne samo dugogodišnje prijateljstvo, nego upravo te vrijednosti koje želimo da zastupamo zajedno. SPS je partija koja me odmah, po objavljivanju kandidature, iskreno i svesrdno podržala. Što više vremena provodimo zajedno, vidim da su nam ideje i vrijednosti koje dijelimo veoma slične. Veoma sam zahvalan na podršci SPS-a i sigurno da ću u naredne četiri godine opravdati povjerenje kroz uspješne projekte," rekao je Šobot.

On je povezao ovaj slogan sa svojim profesionalnim i ličnim uvjerenjima, naglasivši da je taj princip ono što ga je spojilo sa SPS-om.

Šobot je zahvalio na iskrenoj i svesrdnoj podršci SPS-a i obećao da će u naredne četiri godine opravdati povjerenje kroz uspješne projekte.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana