SNSD počeo predizbornu kampanju u Pelagićevu

Srna
SNSD počeo predizbornu kampanju u Pelagićevu

PELAGIĆEVO - Opštinski odbor SNSD-a u Pelagićevu danas je ozvaničio početak predizborne kampanje lijepljenjem prvog plakata na Trgu "9. januar".

Član Predsjedništva SNSD-a Nedeljko Ćorić, koji je prisustvovao lijepljenju plakata, rekao je Srni da je oko kandidata ove stranke za načelnika opštine Pelagićevo Slavka Tešića okupljen veliki broj političkih subjekata iz te opštine.

Ćorić je napomenuo da Tešić ima punu podršku i svih nivoa SNSD-a, te vjeruje da će sa koalicijom u Pelagićevu napraviti sve ono što do sada nije bilo urađeno, a realno je moguće radi razvoja opštine.

Tešić je istakao da je cilj stranke u naredne četiri godine razvijena opština, da SNSD ima niz programa za razvoj svake lokalne zajednice, a posebno je istakao "Pronatalitetnu politiku" i "Razvoj privrede i poljoprivrede".

On je poručio da će svi srednjoškolci sa područja opštine imati besplatan prevoz, a osnovci besplatne udžbenike.

- Slogan naše kampanje je okupljanje i mi smo se i danas okupili ovdje da dokažemo da Pelagićevo može bolje, a ne da bi nekoga pobijedili - istakao je Tešić.

On je dodao da SNSD i koalicija okupljena oko te stranke neće voditi negativnu kampanju, nego će građanima predstaviti put razvoja Pelagićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana