SNSD očekuje najmanje sedam odbornika i pobjedu u trci za načelnika Šamca

Srna
SNSD očekuje najmanje sedam odbornika i pobjedu u trci za načelnika Šamca

ŠAMAC - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Šamac Vedran Đurđević rekao je Srni da očekuje pobjedu na predstojećim lokalnim izborima i najmanje sedam odbornika u Skupštini opštine, te da SNSD sa svojim koalicionim partnerima formira skupštinsku većinu.

On je naveo da su glavni ciljevi u naredne četiri godine povećanje podsticaja u poljoprivredi, obnova realnog sektora u privredi, modernizacija infrastrukture sela, povećanje pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva i veća izdvajanja za obrazovanje, kulturu i sport.

Đurđević je poručio biračima da je cilj politike šamačkog SNSD-a stvoriti uslove koji će mlade zadržati u ovoj opštini, te dodao da očekuje da će birači prepoznati politički program SNSD-a.

On je rekao i da očekuje od političkih protivnika da izborna kampanja prođe u jednom demokratskom tonu.

Svečanim lijepljenjem prvog plakata, Opštinski odbor SNSD-a danas je otpočeo izbornu kampanju pod sloganom "Okupljanje za Šamac".

Nosilac liste kandidata za odbornike u Skupštini opštine Dragan Ilinčić rekao je da je lista koju predvodi predstavlja mlade i ambiciozne ljude koji žele svojim znanjem i političkim djelovanjem da ostvare bolji život na području opštine Šamac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana