SNSD očekuje apsolutnu pobjedu

B. V.
SNSD očekuje apsolutnu pobjedu

NOVI GRAD - Savez nezavisnih socijaldemokrata očekuje pobjedu svojih kandidata na svim nivoima na predstojećim izborima u BiH, kako bi snažnije zastupali interese Republike Srpske, izjavio je u srijedu uveče na tribini u Novom Gradu kandidat ove stranke za predsjednika RS Milorad Dodik.

- To je potrebno da bismo mogli da zastupamo interese RS, neopterećeni raznim trulim kompromisima i koalicijama - poručio je Dodik, koji je i predsjednik SNSD-a.

Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz RS Nebojša Radmanović izjavio je da se međuentitetski odnosi mogu dalje unapređivati samo na temeljima Dejtonskog mirovnog sporazuma. On je poručio da BiH mora ostati zajednica ravnopravnih entiteta i konstitutivnih naroda ili je neće biti.

Nosilac liste za Parlament BiH Nikola Špirić rekao je da je SNSD jedina politička snaga koja može da ponudi jedinstven koncept razvoja RS.

Nebojša Radmanović je na tribini u srijedu uveče u Kostajnici rekao da Srpsku ne mogu voditi male partije već samo one koje, kao SNSD, imaju kadrove odlučne da vode borbu za interese Srpske.

Nikola Špirić je u Kostajnici poručio da će SNSD poslije pobjede na predstojećim opštim izborima nastaviti borbu za status Srpske.

Odlazak OHR-a

Potpredsjednik SNSD-a i kandidat stranke za poslanika u NSRS iz izborne jedinice dva Igor Radojičić istakao je u srijedu uveče na tribini SNSD-a u banjalučkoj MZ Donja Piskavica da više neće biti nametanja stavova iz Sarajeva i da je zadatak SNSD-a da poslije izbora nastavi sa aktivnostima koje će doprinijeti konačnom odlasku OHR-a iz BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana