SNSD će nastaviti da brani Srpsku

Glas Srpske
SNSD će nastaviti da brani Srpsku

ČELINAC, KOTOR VAROŠ - Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za predsjednika RS Milorad Dodik izjavio je da će SNSD nastaviti da brani RS na najbolji mogući način i da neće dozvoliti ustavne promjene na štetu interesa Srpske.

- Danas padaju brojne vlade u Evropi zbog posljedica velike ekonomske krize, a mi smo od Srpske napravili najstabilniju regiju u Evropi. Ne osjećamo se srećnima što živimo u BiH, tu smo zato što moramo, a ne što volimo. BiH ovakva ne može opstati - rekao je Dodik u nedjelju uveče na predizbornoj tribini SNSD-a u Čelincu, javila je Srna.

On je dodao da Islamska vjerska zajednica i sarajevska politika urušavaju BiH i profilišu radikalne pokrete koji su prijetnja miru u BiH, zbog čega je RS svetinja srpskog naroda.

Dodik je u nedjelju uveče na predizbornoj tribini SNSD-a u Kotor Varošu rekao da će SNSD nastaviti političkim sredstvima da gradi bolju budućnost, jer je politika ove partije politika mira, a ne sukoba i rata.

Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz RS Nebojša Radmanović obećao je da kandidati SNSD-a u zajedničkim organima BiH, ukoliko dobiju podršku na izborima, neće dozvoliti prenos nadležnosti sa RS na BiH i da će i dalje u Sarajevu čvrsto braniti interese srpskog naroda i RS.

Nosilac liste SNSD-a za Parlament BiH iz izborne jedinice jedan Nikola Špirić istakao je da su kandidati SNSD-a u zajedničkim organima u BiH pokazali da je moguće baviti se politikom, a ne prenositi nadležnosti sa RS na BiH.

Nosilac liste SNSD-a za NSRS iz izborne jedinice dva Igor Radojičić rekao je da su kandidati SNSD-a koji su na prošlim izborima dobili povjerenje građana ispunili data obećanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana