Skup Ujedinjene Srpske u Han Pijesku: Bilježimo veliki rast

GS
Skup Ujedinjene Srpske u Han Pijesku: Bilježimo veliki rast

HAN PIJESAK - Na današnjem predizbornom skupu Ujedinjene Srpske na Han Pijesku poručeno je da ova stranka bilježi velik rast.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je da je stranka spremna da u ovoj opštini napravi korak dalje, s obzirom na to da trenutno imaju potpredsjednika Skupštine, te da će nastaviti da podržava sve projekte koji će unaprijediti život stanovnika Han Pijeska.

On je pohvalio rad predsjednika Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske i nosioca liste Vjekoslava Maksimovića, naglasivši da je riječ o jednom od najaktivnijih ljudi stranke što se jasno vidi u rezultatima njegovog rada na terenu.

Stav Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Han Pijesak jeste da se mora intenzivnije raditi na razvoju turizma, s obzirom na to da je ovaj lokalitet proglašen vazdušnom banjom.

Turizam je ključ za dalji razvoj Han Pijeska, a kao najvažniji projekat iz OO navodi se završetak rekonstrukcije Ljetne rezidencije kralja Aleksandra Karađorđevića, u narodu poznate kao Vila Karađorđevića. Ova rekonstrukcija omogućila bi turistima da spavaju tamo gdje su nekada spavali srpski kraljevi i da uživaju u istom svježem vazduhu koji su oni udisali, kojeg je Vila Karađorđevića upravo tu i izgrađena, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.

Ujedinjena Srpska će nastaviti da podržava ovakve i slične projekte jer, osim što čuvaju istorijsko nasljeđe, oni direktno doprinose boljoj turističkoj ponudi i razvoju lokalne zajednice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana