Šest stranaka uz kandidata SNSD-a Zorana Adžića

Milan Vujić
Šest stranaka uz kandidata SNSD-a Zorana Adžića

GRADIŠKA - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Gradiške Zoran Adžić na lokalne izbore izlazi sa podrškom šest stranaka koje su u prethodnom mandatu bile dio skupštine većine u Gradišci, što je potvrđeno danas potpisivanjem koalicionog sporazuma.

Adžić je nakon potpisivanja koalicionog sporazuma, rekao da je aktuelna vladajuća koalicija u prethodna dva mandata bila stabilna i zajedno radila na razvoju Gradiške, te da su plod tog rada realizovani infrastrukturni projekti u svih 56 gradiških mjesnih zajednica.

-U fokusu i dalje su interesi građana Gradiške i tako će ostati i u narednom mandatu. Trudili smo se da komuniciramo sa građanima i privrednicima, prepoznamo njihove potrebe i radimo na razvoju infrastrukture na cijelom području Gradiške - kazao je Adžić.

Osim SNSD-a, Adžićevu kandidaturu za gradonačelnika Gradiške podržali su Demos, Narodna partija Srpske, Ujedinjena Srpska, Socijalistička partija Srpske, Socijalistička partija i DNS.

Predsjednik Gradskog odbora Demos-a Gradiška Vladimir Janković rekao je da je kao odbornik u gradskoj skupštini posljednja dva mandata bio dio skupštinske većine koja je radila na razvoju Gradiške zajedno sa gradonačelnikom Adžićem, te da će Demos i u naredne četiri godine biti važan dio koalicije.

Potpredsjednik  Gradskog odbora NPS-a Boris Krčmar istakao je ova koalicija i gradonačelnik Adžić iza sebe ostavljaju brojne realizovane projekte, te da zajedno nastavljaju da rade i planiraju nove.

Predsjednik GrO Ujedinjene Srpske Dušan Kočić pozvao je birače da na izborima podrže one koji su pokazali da mogu, hoće i znaju da rade u interesu svih građana, a predsjednik Gradskog odbora SPS Gradiška Snježana Gvozden rekla je da dajući podršku Zoranu Adžiću i ovoj koaliciji građani Gradiške biraju nastavak razvoja grada.

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Strahinja Jurišić naglasio je da ova partija i dalje snažno podržava razvojni put kojim ide Gradiška, dok je predsjednik Gradskog odbora DNS-a Slavko Mekinjić podsjetio je da je za vrijeme ove koalicije Gradiška dobila status grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana