Selak: Podrška rađanju, statusu boraca i povećanju plata i penzija

Srna
Selak: Podrška rađanju, statusu boraca i povećanju plata i penzija

PRIJEDOR - Predsjednik Socijalističke partije Srpske /SPS/ Goran Selak poručio je da su politike i ciljevi SPS-a da za svaku bebu rođenu u Srpskoj bude isplaćeno 5.000 KM, novi Zakon o pravima i statusu boraca, povećanje penzija i plata i manje cijene lijekova.

Selak je istakao da su podrška rađanju, status stvaralaca Republike Srpske za borce, podsticaji privredi i povećanje penzija prioriteti za koje mora biti sredstava, volje i vremena.

“Samo odgovornost i domaćinski odnos prema resursima i institucijama Republike Srpske mogu da nam pomognu i da lakše prebrodimo globalnu krizu i da nam u budžetu ostane dovoljno da rješavamo veliki broj prioriteta”, poručio je Selak na tribini SPS-a koja je održana u prepunoj sali Pozorišta Prijedor.

On je istakao da su od Hercegovine do Potkozarja pune tribine SPS-a, da vlada pobjednička atmosfera i velika energija.

“Znam da rezultati neće izostati i da ćemo imati razlog da slavimo 2. oktobra”, poručio je Selak, koji je i nosilac liste SPS-a za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici tri.

Građanima su se obratili i kandidat SPS za predsjednika Republike Srpske Neđo Đurić, nosilac liste SPS-a za Narodnu Skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan Duško Miletić i drugi kandidati sa ove liste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana