SDS Semberija: Sa Gornjim Crnjelovom do pobjede

Srna
SDS Semberija: Sa Gornjim Crnjelovom do pobjede

BIJELjINA - SDS Semberija je poslije razgovora sa mještanima Gornjeg Crnjelova ocijenila da građani prepoznaju sve što je lider stranke Mićo Mićić sa saradnicima uradio u ovoj mjesnoj zajednici i što će biti nastavljena realizacija važnih projekata.

Kandidat SDS Semberija za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić istakao je da će ove godine biti asfaltirani putevi u Bošnjakovićima i Rušićima, nakon čega neće postojati ni sokak u Gornjem Crnjelovu koji nije asfaltiran, navodi se u saopštenju ove stranke.

- Prije nekoliko godina ovdje smo proširili školu, uredili sportsku dvoranu, kabinete za nastavu, asfaltirani su putevi, postavljana javna rasvjeta, a našu odgovornu politiku prema mjesnim zajednicama nastavićemo i u narednom periodu - naveo je Mićić.

Kandidat za odbornika Vitomirka Marjanović je rekla da joj je zadovoljstvo da bude uz ovog čovjeka koji je borac za Semberiju.

- Njegovim zalaganjem naša sela su postala funkcionalnija i povezanija sa gradom - rekla je Marjanovićeva.

Željka Grujičić, kandidat SDS Semberija za lokalni parlament, naglasila je da je Gornje Crnjelovo selo dobrih domaćina.

- Sigurna sam da će narod napraviti dobar izbor i 15. novembra zaokružiti jedinu ozbiljnu opciju, a to je SDS Semberija - rekla je Grujičićeva.

Kandidat za odbornika Jovan Gajić istakao je da je Gornje Crnjelovo selo iz kojeg potiče i da je sa mještanima svih ovih godina dijelio i dobro i zlo.

- Nikada ova mjesna zajednica nije zapostavljana od Gradske uprave zahvaljujući Mićiću i njegovim saradnicima, a mi sada predstavljamo novu političku snagu, ljude sa iskustvom koji imaju šta da ponude - rekao je Gajić i dodao da SDS Semberija ne obećava, nego djelima pokazuje šta može da učini za građane.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana