SDS Semberija: Brodac primjer dobre saradnje Gradske uprave i mještana

Srna
SDS Semberija: Brodac primjer dobre saradnje Gradske uprave i mještana

BIJELjINA- Saradnja sa mještanima Broca već godinama je primjer kako se uspješno rješavaju infrastrukturne potrebe stanovnika seoskih i gradskih mjesnih zajednica, ocijenio je kandidat za novi gradonačelnički mandat SDS Semberija i koalicije "Zajedno za Semberiju i Srpsku" Mićo Mićić.

- Za prethodnih desetak godina u Brodac je uloženo preko milion maraka u infrastrukturu i objekte zdravstva i kulture, dio sredstava su obezbijedili i mještani, a ove godine smo nastavili izgradnju infrastrukture u Brocu i to je potvrda da odlučnim koracima možemo završiti sve što isplaniramo - istakao je Mićić.

Kandidat za odbornika Zoran Sofrenić je ocijenio da listu SDS Semberija čine ljudi koji su se ostvarili lično i profesionalno, bez obzira na godine, a da je gradonačelnik Mićić dokazao svojim djelima da zaslužuje da pobijedi i na ovim izborima.

Odbornički kandidat SDS Semberija Dragiša Marjanović ističe da izgradnja infrastrukture nije važna samo za stanovnike, nego i za lokalna, mala i srednja preduzeća kojima se olakšava poslovanje.

- Ta preduzeća zapošljavaju uglavnom radnike iz mjesnih zajednica u kojim ase nalaze i upravo je poboljšanje uslova za život i poslovanje najbolji način da zadržimo ljude u našoj sredini i odgovorimo iz od odlaska - rekao je Marjanović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana