SDS počeo predizbornu kampanju iz Bijeljine

Srna
SDS počeo predizbornu kampanju iz Bijeljine

BIJELjINA- Srpska demokratska stranka (SDS) započela je danas predizbornu kampanju u Bijeljini, odakle su poručili da nude politiku mira, stabilnosti i dijaloga.

Sa stranačke konvencije, kojom je SDS započeo kampanju za oktobarske opšte izbore, poručili su da vjeruju u izbornu pobjedu i da će brinuti o svim kategorijama, prvenstveno o boračkim.

Kandidat SDS-a za srpskog člana Predsjedništva Bih Mirko Šarović rekao je da nudi politiku mira, stabilnosti, dijaloga, dogovora i razvoja i jednakih šansi za sve.

"Naš program je Republika Srpska iznad svega", rekao je Šarović na stranačkoj konvenciji SDS-a na kojoj su se predstavili nosioci lista SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH.

Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić takođe očekuje izbornu pobjedu i da će, ako se to dogodi, ova koalicija stvoriti državu u kojoj će svako ko se ogriješio o zakon i odgovarati.

"Nudimo put spasenja Republike Srpske", rekla je Trivićeva.

Na današnjoj konvenciji SDS je istaknuto da će građanima, ako pobijede na izborima 2. oktobra, omogućiti bolji životni standard, veći privredni rast, borbu protiv kriminala i korupcije i zaustaviti odlazak mladih.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana