Savo Milošević podržava SNSD

M. Č.
Savo Milošević podržava SNSD

BANjALUKA - Proslavljeni fudbalski as Savo Milošević, tokom posjete Bijeljini, dao je punu podršku na predstojećim opštim izborima kandidatu SNSD-a za predsjednika RS Miloradu Dodiku, kandidatu za člana Predsjedništva BiH Nebojši Radamanoviću, izbornoj listi OO SNSD-a za Parlament BiH i Narodnu skupštinu RS, saopšteno je u petak iz OO SNSD Bijeljina.

- Svi smo svesni činjenice da su uskoro izbori i moja poseta Bijeljini i SNSD-u je deo te kampanje. Nikada se nisam skrivao i bežao od odgovornosti i jasno sam se opredeljivao za onu opciju za koju mislim da je prava - rekao je Milošević.

Govoreći o predsjedniku Vlade RS Miloradu Dodiku, Milošević je podsjetio da je on vjerni navijač "Partizana".

- Imam moralnu obavezu da podržim predsednika Dodika, jer smatram da je on najbolja opcija za RS u ovom trenutku, a pogotovo za mene, jer sam tu i rođen. Bobar je jedan od najuspešnijih privrednika ovde i naša saradnja je prirodna stvar. Nadam se da je ovo tek početak saradnje i uzajamnog poštovanja - rekao je Milošević.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 4, Gavrilo Bobar, istakao je da je Savo Milošević veliki čovjek, jer je to uslov da bude veliki sportista i fudbaler.

- Naš Savo je to uspio. Moja želja je bila da pokušamo da, po okončanju njegove fudbalske karijere, zajednički nešto uradimo i za naš kraj Bijeljinu i Semberiju. Mislim da možemo uraditi puno, jer to narod od nas očekuje - rekao je Bobar i najavio poslovne aranžmane sa Miloševićem i mogućnost njegovog angažmana na čelu fudbalskog kluba "Radnik" iz Bijeljine, kako bi ovaj klub postao premijerligaš.

Karijera

Savo Milošević je istakao da se poslije uspješne fudbalske karijere želi posvetiti nekim drugim stvarima kao što je biznis.

- Ljudi poput Bobara su moji idealni saradnici, jer imaju iskustva u biznisu, a to je za mene početak. Svaki početak je težak, a ako izaberete prave ljude i taj početak može biti lakši - rekao je Milošević.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana