Savić: Dužnost je boriti se za zemlju za koju su mnogi stradali

Srna
Foto: Srna

BIJELjINA- Nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Bijeljina Bojan Savić rekao je večeras na tribini u bijeljinskom naselju Amajlije da u trenutku u kojem se nalaze Republika Srpska i region smatra dužnošću da se bori za zemlju za koju su mnogi stradali.

"Znam za šta se borim, veoma sam svjestan sadašnjeg trenutka u kom se nalazi Republika Srpska i region i uvijek sam smatrao da, kao što u ratnim vremenima vojnik ne pita ništa nego se javlja na dužnost, tako je i naša dužnost da se uključimo i borimo za zemlju koju su naši roditelji stvarali, a neki i stradali", rekao je Savić.

On je dodao da se sve krive Drine ne mogu ispraviti ali da se može uraditi ono što je "do nas".

Savić je istakao da njegov otac nije stradao i dao život za Bijeljinu, za Republiku Srpsku i Semberiju da bi njegov sin živio u Amsterdamu, pa čak i u Beogradu.

Kako kaže, od povratka u Bijeljinu i uključivanja u društveno – politički život, shvatio je da veliki broj mladih dijeli njegovo mišljenje.

"Svi smo mi zainteresovani da bolje živimo. Ima opcija da sjedimo sa strane, da kukamo kako ne valja, a ima opcija da se uključimo. Ja uvijek ohrabrujem sve mlade ljude da se uključe i daju svoj doprinos", naveo je Savić.

Prema njegovim riječima, posebno ga raduje veliki broj mladih ljudi koji je spreman da da svoj maksimum i doprinos i ne odustaje u borbi za bolje sutra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana