Saša Ilić, kandidat DNS-a za načelnika Srpca: Spreman sam da preuzmem odgovornost

V. K. S.
Saša Ilić, kandidat DNS-a za načelnika Srpca: Spreman sam da preuzmem odgovornost

SRBAC - Spreman sam da preuzmem odgovornost i vodim Srbac na bolji i drugačiji način, poručio je za “Glas Srpske” kandidat DNS-a za prvog čovjeka te opštine Saša Ilić, koji očekuje pobjedu u toj trci, ali i veoma dobar rezultat odborničke liste DNS-a.

Optimizam, kaže, temelji na osnovu komunikacije sa ljudima.

- Srbac je zahvatila letargija, opština je uspavana, da ne kažem mrtva. Potrebne su nam promjene i nova energija koju mogu donijeti novi i mladi ljudi. Mislim da građani to prepoznaju i da je naša pobjeda sve bliže. Okosnica moje kampanje i DNS-a su ljudi i život u Srpcu. Ne bavimo se visokom politikom nego konkretnim problemima sugrađana. Po tome se razlikujemo od konkurencije. Obišli smo gotovo sve mjesne zajednice, uvidjeli probleme sa kojima se susreću naši građani. Zamislite da u 21. vijeku mještani u nekim selima nemaju vodu. To ćemo prvo uraditi - kazao je Ilić.

Oni koji sada vladaju su, dodao je, pokazali šta znaju.

- Stanje nije dobro i potreban je drugačiji pristup. Moramo zaustaviti odlazak stanovništva i pokrenuti privredu. Zaustavićemo loš odnos prema investitorima koji su bili spremni da ulažu u opštinu. Nećemo od njih tražiti nikakve posebne uslove, nego ćemo učiniti sve da dobiju besplatno zemljište na korišćenje i dozvole u kratkom roku. Imamo dogovore sa nekoliko investitora koji su spremni da ulažu u Srbac ako bi se stvorio povoljniji ambijent i promijenio način vođenja opštine - kazao je Ilić.

Na pitanje čime garantuje da će ispuniti obećano u kampanji, odgovara čašću i obrazom.

- Srbac je mala opština i svako svakog zna. Svi koji me poznaju znaju ko sam i šta sam. Sigurno nisam neko ko je navikao da trpi nepravdu, poniženja i ovakav način vladanja. Okrenuo sam leđa jednoj lošoj politici i krenuo težim putem i od nule - zaključio je Ilić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana