Šarović u Loparama: Savić uspješan načelnik

Srna
Šarović u Loparama: Savić uspješan načelnik

LOPARE - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je da je kandidat SDS-a i PDP-a za načelnika opštine Lopare Rado Savić uspješan načelnik opštine koji treba da ostane na toj funkciji i u narednom mandatu.

Šarović je izjavio da je danas sa Savićem posjetio fabriku za proizvodnju radijatora "Termal" u Loparama, koja zapošljava 86 radnika, da bi pokazali uspješne primjere biznisa u ovoj maloj opštini.

On je dodao da ovakvih primjera u Loparama ima još.

Šarović je zahvalio svima koji se pridržavaju preventivnih mjera u vrijeme epidemije korona virusa, te iskazao podršku zdravstvenim radnicima Republike Srpske.

Kandidat SDS-a i PDP-a za načelnika Lopara Rado Savić rekao je da je privreda uslov za opstanak i ove i svih opština, te podsjetio da je u prethodnom mandatu sa privrednicima ove opštine kreirano oko 400 radnih mjesta u realnom sektoru.

On je dodao da je cilj da se i u narednom mandatu tako nastavi jer smatra da je postojanje radnih mjesta osnova da bi se imao dobar i funkcionalan zdrastveni i obrazovni sistem, i sve drugo.

- "Termal" je dobar primjer kako se u saradnji lokalne zajednice i investitora može preokrenuti sudbina privrednog subjekta iz žizgubljenogž u privredni subjekt koji obezbjeđuje egzistenciju za 86 porodica iz Lopara - naglasio je Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana