Šarović: Stanković zna kako grad učiniti ključnim regionalnim centrom

Srna
Šarović: Stanković zna kako grad učiniti ključnim regionalnim centrom

TREBINjE - Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović izjavio je večeras da je zajednički kandidat koalicije “Za napredno i moderno Trebinje” Ilija Stanković prava osoba da vodi Trebinje u naredne četiri godine jer ima viziju i zna kako upravljati ovim gradom i kako ga učiniti ključnim regionalnim centrom.

Šarović je rekao novinarima u Trebinju da je Ilija Stanković u dosadašnjem dijelu kampanje pokazao da je lider koga treba podržati.

“Iza njega stoji značajan broj koalicionih partnera, najveći do sada koji ga podržavaju. Kao predsjednik SDS-a uvjeren sam da će Trebinje od 15. novembra imati novu vlast, novu skupštinsku većinu i novog gradonačelnika Iliju Stankovića”, rekao je Šarović koji je večeras u Trebinju prisustvovao predstavljanju programa kandidata za gradonačelnika i koalicije.

Stanković je rekao novinarima da zbog epidemije virusa korona i pogoršane epidemiološke situacije u Trebinju, ta koalicija neće praviti veće predizborne skupove.

Stanković je naveo da koalicija neće praviti nikakve skupove dok ne bude sahranjen Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

“Mi prije svega da želimo da sve građane obavijestimo da ćemo raditi u novom režimu, zbog toga što je virus korona učinio svoje i naše mišljenje je da se mora pomoći privredi, kako bi se zadržala radna mjesta, uz mogućnost otvaranja novih. Nećemo zaboraviti mlade, porodice poginulih boraca i borce otadžbinskog rata”, rekao je Stanković novinarima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana