Šarović: Prioritet rješavanje infrastrukturnih pitanja

Srna
Šarović: Prioritet rješavanje infrastrukturnih pitanja

PRIJEDOR- Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je danas da će Prijedor biti u fokusu politike SDS-a u narednom periodu i da ovaj grad može da računa da će biti u prioritetima, posebno u rješavanju infrastrukturnih i drugih pitanja na koja, kako kaže, čekaju godinama.

"Prijedor će biti grad kojem ćemo posvetiti pažnju veću nego što je to bilo do sada", rekao je Šarović na konferenciji za medije u Prijedoru.

On je naveo da je rudnik, kako kaže, top tema za ovu regiju, da za Ljubiju treba tražiti kredibilnog partnera i da se pregovori o tome moraju voditi unutar Vlade.

"SDS snažno podržava bolje povezivanje Banjaluke i Prijedora, ali sam aranžman mora biti trasnparentan i javan. Što se tiče bolnice, Prijedoru je potrebna izgradnja nove, a ne rekonstrukcija postojeće i potrebna je zaštita od poplava", dodao je Šarović.

Komentarišući nezakazivanje posebne sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH o zakonima o smanjenju akciza, Šarović je rekao da je odgovornost za to na SNSD-u

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana