Šarović pozvao zvorničane da na izborima kreiraju svoju budućnost

Srna
Šarović pozvao zvorničane da na izborima kreiraju svoju budućnost

ZVORNIK - Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović poručio je danas Zvorničanima da treba svi da izađu na izbore i sami kreiraju svoju budućnost u naredne četiri godine.

Šarović je na predizbornoj tribini SDS-a, koja je održana na platou ispred Narodne bibliotekE i muzejske zbirke u Zvorniku, rekao da bi trebalo da svi iskoriste svoje glasačko pravo i da izađu na izbore i pored pandemije virusa korona koja je zahvatila ove prostore.

“Lista Gradskog odbora SDS-a za odbornike u Skupštini grada Zvornika je odlična, na njoj su kvalitetni mladi ljudi, što je trend naše stranke na ovim izborima”, rekao je Šarović.

On je dodao da SDS ima odličnog kandidata za gradonačelnika Zvornika koji ima dobar izborni program i zna šta treba da radi.

Šarović je prethodno u prostorijama SDS-a u Zvorniku razgovarao sa predstavnicima zvrničkoh ratnih vojnih invalida, porodica poginulih boraca i penzionera. Razgovoru su prisustvovalii kandidat SDS-a za gradonačelnika Zvornika Slaviša Vlačić, predsjednik Gradskog odbora SDS-a Dragomir Vasić, te kandidati sa odborničke liste za Skupštinu grada Zvornika.

Kandidat za gradonačelnika Zvornika Slaviša Vlačić poručio je sugrađanima da je ovo prilika da imaju gradonačelnika koji 24 časa živi sa njima u istom gradu.

“Ovo je prilika da moji sugrađani dobiju gradonačelnika koji će biti sa njima u istom gradu, koji će od 16. novembra šetajući kroz ovaj grad pokazati da živi sa njima 24 časa. Želimo da zajedno promijenimo naš grad i stvorimo uslove da Zvornik bude po mjeri svih nas”, rekao je Vlačić.

Vasić je naglasio da je cilj SDS-a da Vlačić pobijedi u trci za gradonačelnika, te da ova stranka na lokalnim izborima osvoji pet odborničkih mandata.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana