Šarović podržao kandidate stranke u Vlasenici

Srna
Foto: Srna

VLASENICA- Predsjednik SDS-a Mirko Šarović potvrdio je danas podršku SDS-a kandidatu stranke Danijeli Đukić za načelnika opštine Vlasenica i odborničkoj listi SDS-a na čelu sa nosiocem liste Ostojom Dragutinovićem.

Šarović je novinarima rekao da je Đukićeva mlada i ambiciozna i jedna od četiri žene kandidata SDS-a za načelnika opština u Srpskoj na predstojećim izborima.

"To je sjajna prilika da žene u SDS-u dobiju veću šansu i to će biti politika i u buduće", dodao je on.

On je rekao da je uvjeren da je došlo vrijeme za promjene u Vlasenici i da će SDS, zajedno sa drugim partnerima u opštini, preuzeti odgovornost.

Kandidat za načelnika opštine Vlasenica Danijela Đukić izjavila je da će njeni prioriteti, ukoliko bude izabrana na ovu funkciju, biti mijenjanje kvaliteta života stanovništva.

"Prije svega, to se odnosi na smanjenje komunalnih taksi, pomoć penzionerima koji žive u teškim uslovima. Takođe, probaću da obezbijedim siguran plasman proizvoda naših poljoprivrednih proizvođača", navela je ona i dodala da će raditi i na otvaranju novih radnih mjesta.

Ona je naglasila da će raditi na tome da mladi ljudi ostanu u ovoj opštini.

Nosilac kandidatske liste SDS-a Vlasenica Ostoja Dragutinović naglasio je da će ova stranka ukoliko pobijedi voditi računa o građanima, bez obzira kojeg su političkog opredjeljenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana