Šarović: Podrška Vukoviću i Lučiću

Srna
Šarović: Podrška Vukoviću i Lučiću

PALE - Predsjednik SDS-a Mirko Šarović potvrdio je podršku zajedničkom kandidatu SDS-a i PDP-a Nenadu Vukoviću za načelnika opštine Pale na predstojećim lokalnim izborima, kao i Miroslavu Lučiću za gradonačelnika Istočnog Sarajeva.

“SDS i svaki član stranke će ga apsolutno podržati. Podržaćemo i našeg kandidata za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Miroslava Lučića, čovjeka koji je sposoban da vodi grad”, rekao je Šarović novinarima uočio predizbornog skupa na Palama.

On je istakao da su lokalni izbori važni za ovu lokalnu zajednicu, gdje odborničku listu SDS-a čine mladi ljudi koji će iskoristiti priliku i, kako je naveo, biti dio većine u Skupštini opštine.

Kandidat SDS-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Miroslav Lučić rekao je da u Opštinskom odboru SDS-a Pale postoji ogromna energija i entuzijazam simpatizera i članova stranke da se obezbijedi podrška zajedničkom kandidatu Vukoviću za načelnika i njemu kao gradonačelniku.

“Pale imaju veliku istorijsku, ali i privrednu, turističku, sportsku i obrazovnu važnost za grad Istočno Sarajevo. To je ogroman resurs koji želimo da koristimo na pravi način”, dodao je Lučić.

Nosilac odborničke liste SDS-a za Skupštinu opštine Pale Nikola Blagojević istakao je da im je cilj da Pale budu otvorena opština u kojoj su svi dobrodošli i u kojoj će svi živjeti i raditi pod jednakim uslovima.

Šarović je danas bio i na predizbornom skupu u Foči za koju je rekao da je prije više godina postala regionalni centar, ali da nije postala grad, te da će se, ukoliko pobijede kandidati SDS-a i PDP-a, “stvari promijeniti”, saopšteno je iz SDS-a.

Zajednički kandidat SDS-a i PDP-a za načelnika Foče Vukan Stanković rekao je da Foča ima velike potencijale za razvoj turizma, te istakao da je put sa desne obale Tare mora biti asfaltiran, jer je izuzetno važan za unapređenje rafting turizma koji se pokazao kao veliki potencijal Foče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana