Šarović otvorio kampanju SDS-a: Promjene treba da počnu u Banjaluci

Srna
Šarović otvorio kampanju SDS-a: Promjene treba da počnu u Banjaluci

BANjALUKA- Predsjednik SDS-a Mirko Šarović poručio je danas da je Banjaluka grad iz kojeg treba da počnu promjene u Republici Srpskoj, te da se na te promjene više ne može čekati.

Šarović je u Banjaluci, na otvaranju kampanje za predstojeće lokalne izbore u BiH, rekao da, "ako ove godine ne dođe do promjena, 10.000 građana Republike Srpske će otići iz ove zemlje".

- Promjene će doći ako naši građani povjeruju da smo mi ti koji će ih donijeti. Banjaluka treba da postane evropski grad i da živi od privrede i ekonomije, a ne od administracije - naglasio je Šarović, obraćajući se kandidatima ove stranke za odbornike u Skupštini grada.

Nosilac odborničke liste SDS-a za gradsku Skupštinu Slavko Grbić rekao je da su Banjaluci neophodne promjene, te da ova stranka želi ekonomski bogatiji, privredno razvijeniji i socijalno odgovorniji grad.

Zajednički kandidat opozicionih stranaka za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković rekao je da, prema anketama, "ulazi u izbore sa nedostižnom prednošću".

- Spremni smo da preuzmemo odgovornost i da ispunimo sve što smo obećali. Ponosam sam na podršku SDS-a, državotvorne stranke koja je stvarala Republiku Srpsku. Ovo će biti politika ljubavi, razumijevanja i tolerancije - poručio je Stanivuković.

U BiH je zvanično počela kampanja za lokalne izbore, koji su zakazani za 15. novembar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana