Šarović: Očekujem pobjedu koalicije i Zdenka Sakana u Kotor Varošu

Srna
Foto: Srna

KOTOR VAROŠ- Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je danas u Kotor Varošu da očekuje pobjedu koalicije SDS-PDP na predstojećim lokalnim izborima i trijumf aktuelnog načelnika opštine Zdenka Sakana, jer su, kako kaže, iza njih brojni infrastrukturni projekti i prepoznatljivi rezultati rada u protekle četiri godine.

"Raduje me veliki broj mladih na odborničkoj listi, koji će donijeti pozitivnu energiju i entuzijazam, a rezultat toga biće i pobjeda u Kotor Varošu, gdje ćemo imati stabilnu skupštinsku većinu i odličnu saradnju sa načelnikom Sakanom", rekao je Šarović novinarima nakon posjete Opštinskom odboru SDS-a Kotor Varoš i razgovora sa kandidatima za odbornike ove stranke.

Kandidat koalicije PDP-SDS za načelnika opštine Zdenko Sakan istakao je da su u protekle četiri godine pokazali kako se vrši vlast i da u kampanji "sa obrazom može doći kod svakog domaćina i tražiti povjerenje za novi četvorogodišnji mandat".

Član Predsjedništva SDS-a Nedeljko Glamočak rekao je da SDS u Kotor Varošu učestvuje u vlasti punih 25 godina i da očekuje sedam odbornika u novom sazivu lokalnog parlamenta.

"Kotor Varoš je prestigao predratni nivo zaposlenosti, što govori da smo imali odličnu saradnju sa privrednicima i investitorima. U protekle četiri godine zajedno sa našim koalicionim partnerima smo uradili niz infratsrukturnih projekata, od kojih izdvajam novu zgradu lokalne uprave i objekat Doma zdravlja", rekao je Glamočak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana