Šarović: Kostajnica pristojno mjesto za život, Karan pravi izbor za promjene u Kozarskoj Dubici

Srna
Šarović: Kostajnica pristojno mjesto za život, Karan pravi izbor za promjene u Kozarskoj Dubici

KOSTAJNICA- Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je danas tokom posjete Kostajnici da je ova lokalna zajednica opstala u najtežim trenucima i postala pristojno mjesto za život.

Šarović je rekao novinarima da vjeruje da će kandidat SDS-a za načelnika opštine Kostajnica Vladimir Ćopić i odbornička lista ove stranke odnijeti pobjedu na predstojećim izborima.

-  Vjerujem da će oni nastaviti istim putem kojim nas je godinama vodio načelnik Drago Bundalo, jer ovdje se pokazuje kako na Republiku Srpsku gleda SDS. Gleda na Kostajnicu po mjeri svih nas, na Republiku jednakih građana i jednakih šansi -  rekao je Šarović.

Kandidat SDS-a za načelnika opštine Vladimir Ćopić kaže da se SDS u Kostajnici uvijek vodio politikom razvoja i imao jasne ciljeve i rješenja, te da su mu zbog toga građani ukazivali povjerenje.

On je rekao da SDS na izbore u Kostajnici izlazi sa odborničkom listom sastavljenom od obrazovanih ljudi, punih znanja, želje, energije i volje da rade i grade.

Nosilac odborničke liste SDS-a Dragan Grublješić rekao je da je SDS nastaviti da gradi ovu lokalnu zajednicu i da je "usavršava i poboljšava".

Šarović se prilikom posjete Kostajnici sastao sa načelnikom opštine Dragom Bundalom i položio vijence na spomenik poginulim borcima u odbrambeno- otadžbinskom ratu u gradskom parku.

Predsjednik SDS-a bio je danas i u Kozarskoj Dubici gdje je rekao da je kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika opštine Pero Karan pravi izbor za "promjene u ovoj lokalnoj zajednici".

Šarović je rekao novinarima da će svaki član SDS-a dati svoj glas za Karana, te da vjeruje da će ga na izborima podržati i građani Kozarske Dubice.

- Uvjeren sam da će ključni doprinos tome dati vrh PDP-a i SDS-a, jer se osjeti pobjednička atmosfera u Kozarskoj Dubici - rekao je Šarović i dodao da je odbornička lista SDS-a sjajna.

Nosilac odborničke liste SDS-a Ozren Bursać rekao je da je smisao djelovanja SDS-a i PDP-a u ovoj lokalnoj zajednici preuzimanje odgovornosti za Kozarsku Dubicu i da odbornički kandidati SDS-a crpe energiju isključivo iz svog rada.

Kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika opštine Kozarska Dubica Pero Karan rekao je da je njegov program baziran na konkretnim mjerama podrške razvoju privrede, zapošljavanju i ostanku mladih ljudi u ovoj opštini.

Karan je, kako kaže, ubijeđen u pobjedu na izborima, kao i da će PDP i SDS imati skupštinsku većinu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana