Samardžija: SDS I PDP tražiće glas građana za promjene u Gradišci

Srna
Samardžija: SDS I PDP tražiće glas građana za promjene u Gradišci

GRADIŠKA - Kandidat SDS-a i PDP-a za gradonačelnika Gradiške Mirko Samardžija izjavio je danas, na otvaranju kampanje za lokalne izbore, da će ove dvije stranke u narednih mjesec dana razgovarati sa građanima u svim gradiškim mjesnim zajednicama i tražiti povjerenje i njihov glas za, kako je rekao, promjene u Gradišci.

- Kroz naš rad u gradskom parlamentu smo pokazali da mnogo toga nije dobro rađeno u lokalnoj zajednici i to ćemo mijenjati - rekao je Samardžija i dodao da u fokus svog djelovanja žele da stave mlade ljude.

Nosilac kandidatske liste PDP-a za Skupštinu grada Gradiška Radislav Dončić rekao je da su na kandidatskoj listi PDP-a većinom novi i mladi ljudi, te da ova stranka može da odgovori na sva pitanja i zahtjeve građana.

On smatra da će PDP, zajedno sa SDS-om, pobijediti na lokalnim izborima u Gradišci.

Nosilac kandidatske liste SDS-a Zoran Vekić rekao je da SDS ima kapacitet da unaprijedi Gradišku i pretvori je u sredinu u kojoj će mladi vidjeti svoju budućnost.

- Mladi i obrazovani ljudi su sadašnjost i budućnost Gradiške i SDS-a i ubijeđeni smo da ćemo zajedno sa budućim gradonačelnikom Mirkom Samardžijom unaprijediti život u lokalnoj zajednici - naglasio je Vekić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana