RS mora da iskoristi potencijale

D. S.
RS mora da iskoristi potencijale

BANjALUKA - Republika Srpska obiluje šumama, vodama i drugim prirodnim bogatstvima, a ti potencijali se moraju iskoristiti, poručeno je u utorak uveče sa predizbornog skupa Demokratskog narodnog saveza u banjalučkoj mjesnoj zajednici Borik.

Istaknuto je da je u RS neophodno stvoriti još bolju atmosferu za investitore.

Nosilac liste DNS-a za Narodnu skupštinu RS iz izborne jedinice dva Nedeljko Čubrilović rekao je da imaju kandidate koji su se dokazali u svojim profesijama, odnosno ljude koji mogu odoljeti svakom izazovu.

- DNS je na političkoj sceni RS prisutan deset godina, a sve to vrijeme, kao i danas, naš rad je bio prepoznatljiv po principijelnosti. Nas bi trebalo da podrže birači koji smatraju da ih moraju predstavljati ljudi koji imaju mnogo snage, hrabrosti i znanja da rade u korist RS - naveo je Čubrilović.

On je rekao da bi u iduće četiri godine trebalo da se definiše status srpskog naroda u BiH.

- RS je u prethodne četiri godine stekla stabilnost i postala prepoznatljiva. Ta stabilnost je potrebna i u idućem periodu, a uz jak DNS će i RS biti stabilna. Zato se nadam da ćete na predstojećim izborima podržati naše kandidate - poručio je Čubrilović biračima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana