Ristić: Promovišemo kulturu, sport i prave vrijednosti

Srna
Ristić: Promovišemo kulturu, sport i prave vrijednosti

BIJELjINA - Nosilac odborničke liste Republičke stranke Srpske (RSS) u Bijeljini Slavenko Ristić rekao je danas u semberskom selu Trnjaci da ova stranka promoviše prave vrijednosti, među kojima su kultura i sport.

Na otvaranju tradicionalnog turnira za veterane u malom fudbalu Ristić je poručio da sport nije luksuz, ali i da njegova podrška sportistima i sportskim klubovima nikada nije bila vezana za politiku, nego je izraz uvjerenja.

Kandidat RSS za gradonačelnika Bijeljine Mile Pejčić rekao je da stadion i sportski kompleks za mali fudbal u Trnjacima predstavlja primjer kako treba ispuniti viziju Bijeljine kao urbanog centra bogate i razvijene Semberije.

"Bijeljina treba da bude centar, ne samo privrede, nego i vrhunskih sportskih i događaja u oblasti kulture. Ulaganje u sport je ulaganje u budućnost jednog društva i zajednice i učiniću sve da sport dobije zasluženo mjesto u našem gradu", poručio je Pejčić.

Održavanje tradicionalnog turnira za veterane u malom fudbalu podržala je kompanija Tehnički remont Bratunac, zbog čega je sekretar Fudbalskog kluba "Borac" Milorad Nestorović toj kompaniji i njenom generalnom direktoru Miletu Pejčiću uručio prigodnu zahvalnicu.

Sportskom događaju u Trnjacima prisustvovali su i kandidati RSS za odbornike Mladen Petrović, Danijel Perić i Zoran Jovanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana