Republika Srpska će biti naša priča, a ne tuđa!

G.S.
Republika Srpska će biti naša priča, a ne tuđa!

Odgovornost pred budućnošću naše djece u vremenu globalnih konfrontacija, rješenost da se, zajedno sa mojim narodom, borim za kolijevke nerođenih potomaka, za njihovu mladost, a ne za interese stranih investitora, obavezuje me da se kandidujem za predsjednika Republike Srpske, kako bismo mijenjali sistem u korist boljeg života naroda, poručio je kandidat stranke Naša priča Republika Srpska za predsjednika Srpske Zoran Kalinić.

- Predsjednik Republike Srpske mora da poštuje ustavna ovlašćenja koja mu je narod povjerio na izborima, mora da služi svom narodu, a ne narod njemu i da bude predsjednik svih građana Republike Srpske, bez obzira na političku, vjersku ili nacionalnu pripadnost – navodi Kalinić.

On naglašava da će "Republika Srpska biti naša priča, a ne tuđa".

- Budimo zaštitnici našim potomcima, a ne uhljebljivači globalističkim hobotnicama. Budimo zaštitnici naših resursa a ne sluge globalističkim interesima. Budimo graditelji dostojne istorije našim potomcima, a ne robovi veslači na tuđim galijama. Čuvajmo miris naše zemlje u našim rukama, da bi zemlja naših predaka, hranila našu djecu. Da svi budemo jednaki pred Bogom i Ustavom – poručio je Kalinić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana