Reljić: Povjerenje birača steći u fer i korektnoj borbi

Srna
Reljić: Povjerenje birača steći u fer i korektnoj borbi

KOZARSKA DUBICA - Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Kozarska Dubica na predstojećim lokalnim izborima Radenko Reljić, kojeg, na osnovu koalicionih sporazuma, podržavaju DNS, NDP i Demos, pozvao je danas sve učesnike političke kampanje na fer i korektnu borbu za povjerenje birača.

- Kozarska Dubica bira između dva kandidata, mene i Pere Karana (zajednički kandidat PDP-a i SDS-a). Neka pobijedi onaj ko je bolji, uspješniji i kome narod više vjeruje. Svima želim sreću u predstojećoj kampanji - rekao je Reljić novinarima.

On je naglasio da će SNSD, zajedno sa koalicionom partnerima u Kozarskoj Dubici, promovisati programe i investicije koje se sprovode.

- Opšta je euforija i veselje, a mi ćemo nastaviti naše aktivnosti u komunikaciji sa građanima. Impulsi sa terena su dobri u smislu prognoza za izbore i sve vodi ka tome da će ova koalicija ubjedljivo pobijediti na lokalnom nivou - naveo je Reljić i dodao da će zbog specifičnih uslova ova kampanja biti drugačija u odnosu na prethodne.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Jovica Šuman najavio je da će u narednih mjesec dana ta stranka imati predizborne tribine u skladu sa epidemiološkom situacijom.

- Maksimalna okupljanja će biti do 50 ljudi i moramo se uklopiti u tu priču i predstaviti rad SNSD-a i naše koalicije. SNSD očekuje da postane partija broj jedan u Kozarskoj Dubici - poručio je Šuman.

Šef Izbornog štaba OO SNSD-a u Kozarskoj Dubici Rodoljub Topić rekao je da je lijepljenje prvog plakata redovna aktivnost koja se vrši zajedno sa koalicionim partnerima, koji podržavaju kandidata za načelnika Radenka Reljića iz SNSD-a.

- Idemo u još jednu pobjedu našeg kandidata Radenka Reljića za načelnika opštine Kozarska Dubica - rekao je Topić nakon lijepljenja prvih plakata ispred zgrade opštine Kozarska Dubica, kojem su prisustvovali kandidati, članovi i rukovodstva opštinskih odbora SNSD-a, DNS-a i NDP-a.

Predsjednik OO DNS-a u Kozarskoj Dubici Darko Banjac rekao je da zajedničko lijepljenje prvog plakata pokazuje jedinstvo što se tiče koalicionog dogovora i podrške Radenku Reljiću, zajedničkom kandidatu za načelnika opštine.

On je precizirao da DNS na lokalnim izborima ima dva cilja - da Radenko Reljić ostane načelnik opštine, te da odbornička lista DNS-a osvoji najbolji rezultat i bude prva stranka u Kozarskoj Dubici.

- Smatramo da zajedničkim djelovanjem koalicionih partnera možemo mnogo da uradimo za Kozarsku Dubicu i u naredne četiri godine moramo mnogo pažnje da obratimo i na budžet i sve projekte koji treba da dođu od Vlade Republike Srpske - rekao je Banjac.

Šef Izbornog štaba OO DNS-a u Kozarskoj Dubici Dragan Brdar rekao je da DNS u punom kapacitetu podržava zajedničkog kandidata Radenka Reljića.

- O njegovim kvalitetima ne treba pričati jer ga svi veoma dobro poznaju. Ne sumnjamo u pobjedu našeg zajedničkog kandidata, ali to ne umanjuje želju DNS-a da poslije ovih izbora bude prva stranka u Kozarskoj Dubici - naveo je Brdar.

On je naglasio da će DNS voditi fer kampanju i pozvao ostale političke subjekte da se suzdrže od ružnih komentara i napadanja.

- Svi mi se veoma dobro poznajemo u ovom gradu i znamo šta je ko uradio za Kozarsku Dubicu. Neka o nama djela govore - poručio je Brdar.

Predsjednik OO NDP-a u Kozarskoj Dubici Nikola Janković rekao je da će predstojeća kampanja vjerovatno biti zanimljiva, te izrazio očekivanje da će se svi učesnici ponašati korektno.

- NDP podržava Radenka Reljića kao kandidata za načelnika opštine. Očekujem njegovu ubjedljivu pobjedu, te da NDP u Kozarskoj Dubici postane parlamentarna stranka. Želim uspjeh i sreću svim učesnicima u izborima - rekao je Janković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana