Reljić: Građani i dalje uz SNSD

Srna
Reljić: Građani i dalje uz SNSD

KOZARSKA DUBICA - Sa centralnog izbornog skupa Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Kozarskoj Dubici upućen je poziv građanima da u nedjelju, 15. novembra, izađu na birališta i svoje povjerenje daju Radenku Reljiću, kandidatu SNSD-a za načelnika opštine i odborničkoj listi ove partije.

“Danas je posljednji dan kampanje i mi smo prošli mnogo mjesta, stotine kuća i porodica. Naša impresija sa svih tih okupljanja je da su građani i dalje uz SNSD”, izjavio je Reljić.

Reljić je rekao da, bez obzira na velike probleme proteklih godina, građani imaju povjerenje prema njemu kao kandidatu za načelnika.

“Nažalost naših političkih oponenata, koji su rekli da nikad niko u ovoj opštini nije uspio obnoviti mandat, moram reći da sam ubijeđen da ću ja obnoviti i da će to biti prvi put”, naglasio je Reljić.

On je rekao da su u protekle četiri godine uložili maksimalan trud i kroz razne projekte, u ovako teškim uslovima uz pomoć Vlade Republike Srpske uspjeli da se u Kozarsku Dubicu uloži mnogo novca.

“Uz pomoć Vlade Republike Srpske i naših koalicionih partnera, u ovom trenutku možemo reći da je pobjeda na našoj strani i da ćemo imati i apsolutnu većinu u Skupštini. Mi ćemo se i dalje suočavati sa problemima koje su ostavili drugi i raditi u korist svih građana”, istakao je Reljić.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu opštine Kozarska Dubica i šef Izbornog štaba ove partije Rodoljub Topić naglasio je da su, zahvaljujući ovoj partiji, u Kozarskoj Dubici realizovani brojni projekti od opšteg interesa za sve građane, te da će i u narednom periodu raditi sa istim ciljem.

“Mi smo svake godine među ljudima i rješavamo probleme koje imamo na terenu. SNSD je uvijek iza sebe ostavljao projekte i to su ljudi prepoznali”, rekao je Topić. /kraj/td/am

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana