Radulović: Stvoriti uslove da svaki pojedinac dobije šansu

Srna
Radulović: Stvoriti uslove da svaki pojedinac dobije šansu

MODRIČA - Kandidat SDS-a za načelnika opštine Modriča Jovica Radulović izjavio je večeras da će, ukoliko pobijedi na predstojećim lokalnim izborima, raditi u interesu svih građana i stvoriti uslove da svaki pojedinac dobije šansu.

 “Prioritet je riješiti nezaposlenost”, rekao je Radulović večeras na skupu u Modriči na kojem su predstavljeni kandidati SDS-a za predstojeće izbore.

On je istakao da će raditi na tome da opština vlastitim srestvima podrži domaće privrednike i stimuliše dolazak stranih investitora.

Radulović je naveo da je u Modriči potrebno izgraditi poslovnu zonu i iskoristiti činjenicu da će u ovoj opštini biti raskrsnica, odnosno ukrštanje koridora “Pet ce” i auto-puta “Vukosavlje-Rača”.

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović, koji je prisustvovao predizbornom skupu u Modriči, izjavio je da će kandidat SDS-a za načelnika ove opštine Jovica Radulović svojim iskustvom i karakterom biti garancija za napredak lokalne zajednice.

Promocija kandidata SDS-a za odbornike u Skupštini opštine Modriča održana je u Srpskom kulturnom centru uz epidemiološke mjere preporučene od Republičkog štaba za vanredne situacije.

Skupu je prisustvovao je predsjednik Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladin Stanić i predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Modriča, koalicionog partnera na lokalnim izobrima, Milutni Popović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana