Radmanović: SNSD može da računa na ubjedljivu pobjedu

Srna
Radmanović: SNSD može da računa na ubjedljivu pobjedu

ISTOČNO SARAJEVO - Prvih 10 dana izborne kampanje pokazalo je da SNSD može da računa na ubjedljivu pobjedu na svim nivoima što će garantovati stabilnost Republici Srpskoj i u naredne četiri godine, rekao je nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom parlamenta BiH u Izbornoj jedinici jedan Nebojša Radmanović.

Radmanović je istakao da je saradnja republičkih vlasti sa predstavnicima Srpske u Sarajevu od ključne važnosti za stabilnost Srpske.

"To možemo postići samo ako imamo istu strukturu vlasti na najvažnijim pozicijama", rekao je Radmanović Srni i dodao da početak kampanje nagovještava da će se upravo to i dogoditi na izborima.

On je istakao da je pobjeda Milorada Dodika i Željke Cvijanović u trci za pojedinačne funkcije predsjednika Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva BiH, te jaka ekipa u parlamentima Srpske i BiH - koncept SNSD-a čija je suština odbrana interesa Republike Srpske.

Radmanović je napomenuo da SNSD ima spreman odgovor na napade koji će gotovo sigurno uslijediti nakon izbora.

On je naglasio da SNSD vodi pozitivnu kampanju u kojoj se građanima podnosi izvještaj o onome šta je urađeno u prethodnim godinama, a kako je rekao, urađeno je mnogo i građani to vide.

Radmanović je ocijenio da su kandidati SNSD-a garant da će Republika Srpska i u naredne četiri godine nastaviti istim putem na kojem se paralelno vode bitke na više frontova.

"SNSD ima kadrove koji znaju kako da brane ustavni položaj Republike Srpske, istovremeno vodeći računa o socijalnoj pravdi i nastavku započetih velikih infrastrukturnih projekata", poručio je Radmanović.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana